top of page

Algemene voorwaarden

Buitenmatten

Optibrush Outdoor Buitenmatten met design van Het Matelier zijn in 17 kleuren, en op ieder formaat maakbaar, de mooiste eyecatcher voor uw entree . Deze buitenmatten kunnen tegen alle weersomstandigheden, zijn kleurvast en makkelijk schoon te houden.

Bij Het Matelier logomatten en design vloerkleden zijn we trots op alles wat we produceren. Hoewel onze branche in de loop der tijd enorm is veranderd zijn er dingen die altijd hetzelfde zijn gebleven, zoals onze aandacht voor detail, de kwaliteit van onze producten en onze zorg voor mensen die onze producten gebruiken. Verken onze website om een beter beeld te krijgen van wie we zijn en wat we doen.

Leverings- en betalingsvoorwaarden Het Matelier

 

* Het Matelier garandeert haar cliënten schoonloopmatten en vloerkleden van uitstekende kwaliteit.

* Het Matelier handelt volgens de Wet voor Verkoop op Afstand (Wet per 1februari 2004, zie website)

* Het Matelier doet er alles aan een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de te leveren producten.

* Het Matelier voert uw opdracht zorgvuldig en professioneel uit. Houdt u rekening met het feit dat

er per beeldscherm kleurverschillen kunnen zijn en het uiteindelijke tapijt iets anders van tint kan zijn dan het voorstel op uw beeldscherm.

Bij hogere oplagen wordt desgewenst ter beoordeling een proefmat gemaakt, voordat de

gehele bestelling wordt geproduceerd.

* Opdrachtgever dient in het bezit te zijn van, of toestemming te hebben van de rechtmatige eigenaar, het te verwerken logo uit te voeren.

* prijzen zijn exclusief BTW, mits anders aangegeven.

* Een opdracht wordt uitgevoerd na bevestiging per e-mail van de bestelling van de klants zijde.

U ontvangt een orderbevestiging met een overzicht van de gemaakte afspraken, een grafisch

ontwerp en de factuur.

Het gehele bedrag dient te worden betaald bij bestelling,dan kunnen wij een tijdige leverantie garanderen. Deze artikelen worden speciaal voor u geproduceerd. Wijziging en/of annulering is

derhalve niet mogelijk.

* Indien de betaling van geleverde producten niet binnen de afgesproken termijn binnen is, behoudt Het Matelier zich het recht rente en administratiekosten in rekening te brengen. Gemaakte ontwerpen en producten blijven eigendom van het Matelier, zolang de betaling niet ontvangen is.

* Tussentijdse wijzigingen van opdrachten of andere overeenkomsten worden slechts geacht door ons te zijn aanvaard na schriftelijke bevestiging van Het Matelier.

De gewijzigde opdracht of overeenkomst geldt in dat geval als een nieuwe opdracht of

overeenkomst, waarbij opnieuw prijs en levertijd worden overeengekomen.

* Levertijd voor logomatten is 3 weken na goedkeuring van het weefontwerp mits anders aangegeven in definitieve orderbevestiging. Wanneer een mat met spoed moet worden geleverd worden gespecificeerde spoedkosten in rekening gebracht. Deze worden aangegeven op het bestelformulier.* Levertijden zijn altijd onder voorbehoud, Het Matelier kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen door overmachtsituaties.

bottom of page